Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Живокост и Сабельник гел-балсам

  • Продукт на: ТВИНС ТЭК-РОССИЯ

 Задайте въпрос 

10.80лв.

Добави към кошницата:
Балсамът съчетава силата на два естествени компонента, които имат мощен антиревматичен ефект. Сабелник има аналгетични и противовъзпалителни свойства. Живокост стимулира възстановяването на увредените тъкани, облекчава подуването и мускулния спазъм. Комплексът от етерични масла има затоплящ, успокояващ и аналгетичен ефект, подобрява кръвообращението, намалява отока. Черният оман стимулира възстановяването на тъканите намалява отока и мускулните спазми и спомага за бързото възстановяване. Живокост и Сабельник Натура Медика гел-балсам се препоръчва за масаж на гърба, раменете, врата, кръста и крайниците.
Съдържа: екстракти от черен оман (зарасличе), камфор, очеболец, витамин Е, ментол, хесперидин, масла от черен пипер, хвойна, розмарин, kayeputa масло риган.
Начин на употреба: Да се нанесе от гел-балсама на чиста кожа в проблемните области 2-3 пъти на ден, с кръгообразни движения, докато напълно се абсорбира.
Предупреждения: Продуктът да не се употребява при непоносимост към някоя от съставките, открити рани, ожулвания, кожни заболявания. Да не се използва при деца под 3 години.
Опаковка: 85 мл.

Продуктът е добавен в каталога на понеделник 25 август, 2008.

Copyright © ЕТ Стефан Баев