Производители

Партньори

Градинар Варна

БиоВита Клетъчна Грижа за Диабетици

22.90лв.

Добави към кошницата:
Хранителна добавка от Bio Vita, която влияние благоприятно върху еластичността на кръвоносните съдове, чувствителността на клетките към собствения инсулин, подпомага ефективното преработване на въглехидрати и мазнини. Подходяща при инсулинова резистентност, метаболитен синдром, преддиабетно и диабетно състояние тип 2 в съчетание с двигателен режим и здравословно хранене. В Био Вита Клетъчна Грижа за Диабетици са използвани две патентовани съставки, чийто ефект се доказва с проведени експериментални клинични проучвания.
Portusana® (EFLA®308)- Регистрирана търговска марка на Flutarom Швейцария с високо концентриран екстракт от Тученица ( Portulaca oleracea). Подпомага подържането на оптимални нива на кръвна захар и доброто функциониране на сърдечно - съдова система, ендокринна система, метаболизма и нервната система.
Glucagel™- високо пречистен 75% (1-3)(1-4) β-glucan, който представлява естествено извлечен от ечемик бета глюкан. Glucagel спомага за подържането на оптимални нива на глюкоза в кръвта, подобряване на метаболизма и за понижаване на риска от сърдечно-съдови заболявания и инсулинова резистентност. Бета-глюкан е мощен модулатор на имунната система, чрез неговата способност да свързва и активира специализирани клетки, участващи в имунния отговор. Чрез активиране на имунната реакция, бета-глюкан повишава способността на организма да се бори с инфекции. На база имунна активност намалява риска от поява на ракови клетки.
Органично сертифицирано масло от Годжи Бери( Lycium barbarum) е мощен антиоксидант, който подпомага балансирането на глюкозни и липидни нива и забавяне на процесите на стареене, спомага за по- устойчива имунна система, подкрепя организма в борбата с последствията на преддиабетно и диабетно състояние - диабетна полиневропатия, нарушено зрение, депресивно състояние, тонус, еректилна дисфункция и др.
Бета Каротен- Витамин А в естествена форма, който е силен антиоксидант и има важно значение за устойчивостта на кръвоносните съдове, спомага за нормализиране на кръвното налягане, подобрява функцията на имунната система, има антиканцерогенен ефект.
Хром Пиколинат - допринася за подържане нормални нива на кръвна захар и мастната обмяна, тъй като учавства като Ко-Фактор и активира редица белтъчни молекули-ензими в процесите на регулиране на кръвна захар и холестерол. Установена е връзката между диабетното състояние и нарушаване количеството хром в организма. Хром Пиколинат повлиява благоприятно въглехидратната обмяна.
30 растителни капсули

Продуктът е добавен в каталога на сряда 06 август, 2008.

Copyright © ЕТ Стефан Баев