Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Етерика етерично масло от цитронела

  • Продукт на: Eterica Ltd

 Задайте въпрос 

5.30лв.

Добави към кошницата:
Етеричното масло от цитронела има ободряващо и енергизиращо действие. Дезадорира въздуха в помещенията, отблъсква насекомите, може да се използва като аромалампа, вана, инхалация, масаж и маски за лице.. Свива порите на кожата, действа антимикотично, регулира омазняването на кожата.
Начин на употреба:
Аромалампа: 5 капки етерично масло, към аромалампата има тонизиращо действие, пречиства и дезодорира въздуха в помещението, прогонва насекомите.
Инхалации - при простуда, кашлица, стрес, нервно напрежение:
Към 1 л. кипяща вода се прибавят 2-3 капки етерично масло, вдишват се парите в продължение на 5-10 минути, до два пъти дневно.
Вана - с релаксиращо и ободряващо действие: 10 капки етерично масло се накапват върху сол, след което се добавят във водата. Тялото се потапя до гърдите, за 10 минути.
Масаж - за облекчаване на мускулни болки и при артрит: 20 капки масло от цитронела се смесват с 55 мл. базисно масло (бадемово, пшеничен зародиш, кайсиеви ядки, гроздови семена, жожоба, макадамия и други).
Маска за лице - при мазна кожа и акне, свива порите на кожата и предотвратява прекомерното омазняване.
Внимание! Етеричните масла са високо концентрирани и не трябва да се предозират! Съхраняват се при tº 7-25 º C, на място далеч от пряка слънчева светлина и източници на топлина плътно затворени и недостъпни за деца! Да няма пряк контакт с очите. При такъв изплакнете обилно с вода. Не използвайте след изтичане срока на годност. Противопоказно за епилептици, хипертоници, кърмачки, бременни и деца, както и за хора с индивидуална непоносимост към кедрово масло. Не се приема на гладно и при нервно изтощение. Несъвместимо с алкохол.
Съхранявайте.
Опаковка: 10 мл.

Продуктът е добавен в каталога на вторник 29 юли, 2008.

Copyright © ЕТ Стефан Баев