Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Селен GNC

  • Продукт на: GNC

 Задайте въпрос 

12.00лв.

Добави към кошницата:
Подпомага функцията на щитовидната жлеза, сперматогенезата, сърдечно-съдовата система. Подобрява мозъчната дейност и паметта и забавя процесите на стареене - анти-ейдж ефект, има антиканцерогенно действие, допринася за нормалното състояние на косата и ноктите. Без консерванти, изкуствени оцветители и аромати.
Профилактичният прием на селен предпазва от сърдечно-съдови заболявания, сърдечни пристъпи, стенокардия. Подобрява мозъчната дейност и паметта. Селенът чудесно се грижи и за мъжкото потентно здраве. Възвръща намалените сексуални възможности и участва в сперматогенезата.
Начин на прием: По 1 таблетка дневно.
Съдържание в 1 табл. SELENIUM 100 : Селен (селенова мая) - 100 µg. Допълнителни съставки: калциев фосфат, целулоза. Всички минерални съставки са естествени. Не съдържа:захар, нишесте, изкуствени оцветители, изкуствени подправки, консерванти,пшенични и царевични производни, млечни производни, глутен, мая.
Забележка: Хранителна добавка под формата на таблетки. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза. Да се съхранява на недостъпно за деца място!
100 вег. таблетки х 290 mg
Производител - САЩ

Продуктът е добавен в каталога на сряда 04 юни, 2008.

Copyright © ЕТ Стефан Баев