тел. 0898/430101

Производители

Партньори

Приятели

Серум с Морски колаген FloryVital


48.30лв.

Добави към кошницата:


  • Описание
  • Детайли
  • Ревюта
Морският колаген е сходен по състав с човешкия колаген и е способен лесно да проникне в дълбоката тъкан на кожата. Веднъж проникнали в човешката кожа, аминокиселините се използват от организма за подновяване на епидермалните клетки и овлажняване на тъканите. Морският колаген е в състояние да изглади дори най-дълбоките бръчки, да запази влагата в кожата, да намали белезите и акнето и също така да предпази кожата от изсушаване. Колагенът присъства в кремове против стареене, маски за лице, лосиони и серуми. Ефектът на морския колаген се появява бързо - кожата незабавно се стяга и овлажнява.
Оказва се, че сред всички видове колаген, морският е един от най-ефективните. Колагенът е протеинов комплекс, необходим за нашата кожа, който спомага за еластичността и еластичността. Липсата на това вещество оказва неблагоприятно влияние върху дермата. Производството на колаген в организма се забавя след 25 години, затова е важно да се поддържа нивото на колаген, което е от съществено значение за нашата кожа.
Състав /INCI/: AQUA, GLYCERIN, HYDROLYZED COLLAGEN (MARINE), XANTAN GUM, PHENOXYETHANOL,ETHYLHEXYLGLYCERIN
Преданазначение: За всички типове кожа.
Начин на употреба:Нанесете продукта върху предварително почистените лице и шия. Масажирайте нежно до пълно попиване на продукта.
Внимание: Само за външно приложение.
Задължителни предупреждения: Да се съхранява нa място, недостъпно за деца. Избягвайте контакт с очите. Ако продуктът попадне в очите, изплакнете незабавно с много вода и потърсете медицинска консултация.
Стандартни предупреждения: Преди употреба изпробвайте на малка част от кожата и изчакайте 24 часа. Преустановете употребата, ако се появи дразнене или алергична реакция. Пазете очите и устата, избягвайте слънчевите изгаряния, раздразнената и зачервена кожа. Само за външна употреба.
Опаковка: Стъклен флакон 30 мл
Срок на годност: 36 месеца
  • Продукт на: CBN Laboratories Ltd.

Няма ревюта за продукта.  Бъдете първият, написал ревю.

Продуктът е добавен в каталога на 21 декември петък, 2018.