Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Колаген Форте

  • Продукт на: Zdravnitza

 Задайте въпрос 

38.00лв.

Добави към кошницата:
Колаген Форте, Здравница е обогатена формула, благоприятна за ставните връзки, съединителната тъкан, кожата, ноктите и косата. Той подпомага обменните процеси в организма, активно съдейства за отделянето на вредните вещества от тялото. Допринася за подобряване на мускулния тонус, оставя усещане за повишаване на жизнената сила. Колаген Форте е подходящ и за млади хора между 18 и 25 години, които спортуват активно, тъй като тежките физически натоварвания водят до бързо изчерпване на колагена в организма и необходимост от допълнителен прием.
Колаген Форте съдържа хидролизиран колаген пептид тип I – 86,95%, екстракт (сух) от плодове на вишна Ацерола, смлени на прах (изсушени) кори от Цейлонска Канела, корени от Джинджифил.
Колаген Форте е благоприятен при заболявания на опорно-двигателния апарат: коксартроза, гонартроза, спондилоартроза, дискова херния, дископатия, парализа, автоимунни заболявания: множествена склероза, Синдром на Хашимото, Лупус, Ревматоиден полиартрит, заболявания на стомашно чревния тракт: - гастрит, колит, гастроеофагиален рефлукс, полипи на дебелото черво, подагра, аденом и стеснение на пикочния канал, камъни в жлъчката, слаб метоболизъм и др.
Колаген Форте съдържа композиция от хидролизиран колаген пептид тип I – 86,95% с добавени: екстракт (сух) от плодове на вишна Ацерола, смлени на прах (изсушени) кори от Цейлонска Канела и корени от Джинджифил. Продуктът НЕ СЪДЪРЖА вредни за организма вещества и технологични добавки!
Начин на употреба: Интензивна грижа: За интензивна грижа при напреднал стадии на заболяванията или след прекарани оперативни намеси: Два пъти на ден, сутрин и вечер, 30 мин. преди хранене приемайте две супени лъжици от продукта разбъкрани в кисело мляко, шейк или фреш. Поддържаща грижа: като поддържащ продукт с козметична цел или след тежки физически натоварвания: Един път на ден, 30 мин. преди хранене приемайте по една супена лъжица от продукта разбъракана в кисело мляко, шейк или фреш. За хора с тегло над 100 кг. се препоръчва прием от 2 супени лъжици на ден.
Препоръчителна схема на прием: Приемайте 90 дни, последвани от 30 дни почивка. При спазване на препоръчителната схема за прием можете да приемате продукта за неограничено време или до постигане на резултат. В случай, че след прекратяването на т.нар. "интензивен" прием се появят симптоми, които не са забелязвани по време на приема на продукта е препоръчително да преминете към т.нар. "поддържащ" прием за не по-малко от 90 дни. Не се препоръчва за: деца; бременни и кърмещи; хора с доказани алергии към белтъчни храни, чернодробни и бъбречни проблеми.
Съхранение: Съхранявайте на сухо място при температура под 25° С, след първия прием - по възможност в хладилник.
Опаковка: 200 гр.

Продуктът е добавен в каталога на четвъртък 12 юли, 2018.

Copyright © ЕТ Стефан Баев