Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Стелки Pedag ENERGY - MID нормален свод

  • Модел: 213
  • Продукт на: Pedag, Schelchen

 Задайте въпрос 

69.00лв.

Добави към кошницата:
Ако вие сте активно спортуващ без значение на спорта то тези стелки са за вас. Стелките са предназначени за хора с нормални (medium) надлъжни сводове. Изключително издръжливи стелки, чиято основна функция е да тушират енергията, която се получава при удъра на крака в земята по време на спорт, като по този начин ви дават по-голямата производителност и динамика и вие сте готови за върхови постижения.
Стелките са снабдени с легло на петата, което освен че стабилизира петната кост и предпазва от контузии, съвместно с арката за надлъжния свод и абсорбиращият слой дават на крака естественото движение. Стелките играят ролята на въздушна възглавница и благодарение на това умората в ставните връзки и мускулите настъпва по-бавно. лагодарение на формата си стелките дават перфектната връзка между ходилото и обувките и това е тяхната най-голяма тайна. Текстилния слой абсорбира излишната влага и дава добро сцепление на крака.
Внимание: Перете стелките с тоалетен сапун и вода до 30 градуса. Преди употреба трябва да са изъхнали добре. Заради чашкообразната си форма стелките са обемисти и това треябва да се вземе под внимание при избора им. Добре е да се взима един номер назад или да се изрязват в областа на пръстите за да влязат плътно в обувките. Не са подходящи за футболни обувки.
Материали: текстил, латекс, полиуретан.
Размери: 36/37 38/39 40/41 42/43 44/45 46/48
Цената е за чифт!

Продуктът е добавен в каталога на петък 06 юли, 2018.

Copyright © ЕТ Стефан Баев