Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Магнезий PHYTOPHARMA

  • Продукт на: Phytopharma Ltd.

 Задайте въпрос 

4.40лв.

Добави към кошницата:
Магнезият е жизненоважен минерал, който подкрепя ензимните реакции в тялото и спомага за правилното преобразуване на въглехидратите, мазнините и протеините в енергия, за регулиране на сърдечния ритъм, укрепване на костите и мускулите, подпомага доброто храносмилане. Недостатъчните нива на магнезий могат да доведат до някои здравни проблеми, като недостатъчното усвояване на калция в костите, ноктите и зъбите. Магнезият, както е известно, поддържа сърцето, нервната и мускулната функция и спомага за превръщането на кръвната захар в енергия. Той може също да облекчи симптомите на мигрена и да облекчи тревожността.
Съставки: Слънчогледово масло, Магнезий (като тримагнезиев дицитрат), Желатин, Слънчогледов лецитин, Пчелен восък и Глицерин, Оцветители: Бетакаротен и Титаниев диоксид и Кармин.
Дозировка: Съдържание на Магнезий: В една капсула (Препоръчвана максимална дневна доза) 250 mg
Начин на употреба: Като хранителна добавка за възрастни, приемайте по една капсула на ден с храната.
Предупреждения: Продуктът не е заместител на разнообразното хранене! Да не се превишава препоръчаната дневна доза! Да не се приема от деца! Продуктът да се съхранява на място, недостъпно за малки деца! Ако сте бременна, планирате бременност или кърмите, консултирайте се с лекар преди употреба на този продукт! Ако сте алергични или имате заболяване, консултирайте се с лекар преди употреба на този продукт!
Опаковка: Три блистера с по десет капсули в картонена кутия и упътване за употреба.

Продуктът е добавен в каталога на вторник 03 юли, 2018.

Copyright © ЕТ Стефан Баев