Производители

Партньори

Градинар Варна

Про-Гастин капки

7.40лв.

Добави към кошницата:
Капките Про - Гастин съдържат прополис, етерично масло от анасон, екстракти от лайка и мащерка, Те се препоръчват като помощно средство за подобряване на храносмилането, както и за поддържане нормалната физиологична функция на червата. Основни активни съставки на прополиса са биофлавоноидите (галангин, пиноцембрин, хризин, квецетин, нарингенин и апигенин), които имат свойството да защитават организма от различни инфекции. Прополисът (или пчелен клей) подпомага и поддържа нормалната физиологична функция на организма. Прополисът отдавна е известен и ценен като натурално средство за защита на дихателните пътища, устната кухина, и гърлото. Заедно с многобройните си полезни свойства, прополисът влияе благоприятно и нормализира физиологична функция на органите на храносмилането, а също така и поддържа имунната система. Етеричното масло от анасон, което се съдържа в Про-Гастин капки подпомага храносмилането и намалява подуването на стомаха. Екстрактът от лайка помага за премахване на неприятните усещания в следствие на преяждане и при подобни оплаквания свързани с органите, които са свързани с храносмилането.
Съдържание: 20% 10%-тен екстракт от прополис в пропилен гликол, 3.5% екстракт от мащерка (Thymi extr.liquidum), 2.4% екстракт от лайка (Chamomillae extr.liquidum), 1% етерично масло от анасон (Anisi aetheroleum). Помощни съставки: етанол, пречистена вода, консервант (калиев сорбат).
Хранителни стойности на 30 мл. продукт: Енергийна стойност: 20.21 kcal/84.56 kJ; Протеини: 0.0188 g; Въглехидрати: 4.677 g; Мазнини: 0.1586 g
Начин на употреба: 3 пъти на ден по 2 капки. С цел по-лесен прием можете да поставите капките върху бучка захар, като я оставите бавно да се разтопи в устата. Можете да вземате капките като ги добавите към чаша чай. Разклатете преди всяка употреба!
Да не се превишава препоръчаната дневна доза! Да не се използва от лица, които са алергични към някоя от съставките. Продуктът е хранителна добавка, не е лекарствено средство и не
Опаковка: 15 мл. в стъклено шише с дозатор.
Произход: Македония

Продуктът е добавен в каталога на вторник 12 юни, 2018.

Copyright © ЕТ Стефан Баев