Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Био Сок от Артишок Schoenenberger

  • Продукт на: Schoenenberger

 Задайте въпрос 

14.40лв.

Добави към кошницата:
Сокът от артишок спомага за бързото разграждане на мазнините, като в същото време влияе благоприятно върху функцията на черния дроб, благодарение на регенеративните си свойства. Този сок стимулира отделянето на жлъчка от жлъчния мехур, а това води до подобрение на храносмилателните процеси. Артишокът се използва и като пречистващо средство при режими за намаляване на теглото, защото спомага за подобряване обмяната на веществата и функциите на жлъчката като по този начин се намалява холестерола в кръвта.
Начин на употреба и показания: Препоръчителната дневна доза е 2-3 пъти дневно 10, 20 или 30ml сок. Може да се приема неразреден или разреден с вода или друг сок на гладно 20 минути преди хранене. Продуктът е подходящ за лица над 12-годишна възраст. Хора със заболявания на черния дроб и жлъчния мехур да се консултират с лекар преди прием.
Използвайте приложената мерителна капачка, не пийте директно от шишето, за да избегнете внасяне на бактерии. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Продуктът е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене. Да се пази от деца. Съхранение: След отваряне се съхранява в хладилник, годност 2 седмици.
Производител: Schoenenberger Германия
Състав: 100% чист сок от артишок от биологично земеделие.
200 ml

Продуктът е добавен в каталога на неделя 04 март, 2018.

Copyright © ЕТ Стефан Баев