Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

СТАВИ-ГРИКА

  • Продукт на: GRYKOPOL - Poland

 Задайте въпрос 

18.00лв.

Добави към кошницата:
СТАВИ-ГРИКА е с отличен вкус и аромат и е чудесна алтернатива на дневния прием на чай, кафе и сокове, комбинация включваща листа от бреза и кора от върба, продуктът СТАВИ-ГРИКА е отлично допълнение към всяка диета, и по - специално е насочен към хора, които искат да подкрепят своите стави. Листа бреза и кора върба оказват положително влияние върху здравето на ставите. Хвощът има реминализиращо свойство. Редовната консумация на 2 сашета на ден позволява по естествен начин да се поддържа нормална подвижност на ставите, без болка.
СЪСТАВ на Stawy-gryka:Листа от бреза (20%), Хвощ (15%), Арония плодове, Хибискус цветове, Люспи от елда (10%), Кора от върба (10%), Коприва листа, Шипка плодове
НАЧИН НА УПОТРЕБА: По една филтърна торбичка чай в прясно преварена вода (не вряща вода) два пъти на ден, Киснете от 5 до 10 минути. За предпочитане 30 минути преди хранене. Да не се превишава препоръчваната дневна доза (2 пакетчета) през деня. Не използвайте, ако сте алергични към някоя от съставките на чая, и при жените по време на бременност и кърмене. Как да подготвим студена напитка: Сложете две филтърни торбички в бутилка с минерална вода (0.5л). Киснете ги около 1 час. През летните месеци, преди да поставите сашетата да киснат, изцедете в течността 1/4 лимон. Подготвената напитката съдържа перфектен източник на витамини и минерали.
СЪХРАНЕНИЕ: На хладно, проветриво, сухо място, при стайна температура, защитено от пряка слънчева светлина, недостъпно за малки деца ,в оригинална опаковка.
ОПАКОВКА: Пакет 180гр. , 60 филтърни торбички, всяка по 3гр.

Продуктът е добавен в каталога на понеделник 29 януари, 2018.

Copyright © ЕТ Стефан Баев