Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Ливър Форте Др. Грийн

  • Продукт на: Dr.Green Valley Cottage

 Задайте въпрос 

20.00лв.

Добави към кошницата:
Ливър Форте е природна билкова формула с изцяло естествен произход, която подпомага функцията на черния дроб, спомага за намаляване на наднорменото тегло, холестерола , кръвната захар, съдейства за детоксикиране и прочистване на целия организъм, за регенериране на чернодробните клетки.
Liver Forte е подходящ при: редовна употреба на цигари алкохол и нездравословни храни, често преяждане и затлъстяване, чернодробна стеатоза и други дисфункции на черния дроб и жлъчката.
Състав: Л-глутатион е един от най-мощните клетъчни антиоксиданти със силен ефект върху имунната система. Спомага за детоксикацията на организма от тежки метали.
Бял трън - съдържа силимарин. Силимаринът ограничава проникването на токсични вещества.Това е една от най-проучваните билки при лечение на чернодоробни заболявания. Смята се, че засилва синтеза на протеини и ДНК и възстановява увредените чернодробни клетки. Има силни противовъзпалителни свойства.
Глухарче - има антиоксидантни, диуретични и детоксикиращи свойства. Подпомага храносмилателния процес, отделянето на жлъчни сокове. Подпомага отслабването и изхвърлянето на токсините от организма. Освобождава тялото от токсини.
Куркума - подпомага детоксикацията и нормализирането на кръвната захар, холестерола и триглицеридите. Действа и като мощен антиоксидант, който предпазва от оксидативен стрес. Подобрява Благоприятно повлиява чернодробната функция и детоксикацията.
Дозировка: За възрастни и младежи над 16 г. 1 капсула дневно след хранене , препоръчително вечер.
30 капсули

Продуктът е добавен в каталога на вторник 05 декември, 2017.

Copyright © ЕТ Стефан Баев