Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Витамин Е Фитофарма

  • Продукт на: Phytopharma Ltd.

 Задайте въпрос 

9.70лв.

Добави към кошницата:
Витамин Е, известен също като "токоферол", е основен мастноразтворим витамин. В природата съществуват различни форми, но най-активната форма е алфа-токоферол. Витамин Е има антиоксидантно действие с широк спектър от терапевтични показания. Той допринася за защитата на здравите клетки и тъкани от външни влияния като замърсяване на въздуха и ултравиолетово лъчение. По този начин се забавя стареенето на клетките в човешкия организъм. Добавката на токофероли към храната допринася за здравето на кожата и косата; благоприятства функцията на имунната система, сърцето. Необходимостта от витамин Е се увеличава при пушачи и жени на перорални контрацептиви. Топлината, кислородът, замразяването, подготовката на храната разрушават витамин Е. Поради това е почти необходимо да се консумира добавка от витамин Е или комплекс, който я съдържа.
Дозировка: Една капсула на ден по време на хранене. Една капсула съдържа: Витамин Е(d,l-α-токоферил ацетат)-67mg α-TE (100 IU)
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Продуктът да се съхранява на място,недостъпно за малки деца!
Продуктът да не се приема от деца! Да не се превишава препоръчаната дневна доза! Продуктът не е лекарствено средство и не замества разнообразното хранене! Ако сте алергични или имате заболяване, консултирайте се с лекар преди употреба на този продукт! Ако сте бременна, планирате бременност или кърмите,консултирайте се с лекар преди употреба на този продукт!
60 капсули

Продуктът е добавен в каталога на понеделник 13 ноември, 2017.

Copyright © ЕТ Стефан Баев