Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Лутемикс Фитофарма 60 бр

  • Продукт на: Phytopharma Ltd.

 Задайте въпрос 

15.10лв.

 Изчерпано 
Лутемикс допринася за подобряване на зрението, нормалното състояние на кожата и лигавиците, защитата на клетките от оксидативен стрес.
Съставки на Lutemix: Слънчогледово масло, Желатин, Лутеин, Витамин Е, Бета-каротин, Зеаксантин и Глицерин. Лутеин и Зеаксантин са растителни каротеноиди, които не се синтезират от човешкото тяло и трябва да се набавят с храната. Те са двата основни компонента на макулата на ретината и са с двойна функция - като мощни антиоксиданти и спомагат за образуване на защитен слой, който филтрира светлината и поддържа функцията на фоторецепторите в макулата. Бета каротин спомага да се предпазват мембранните липиди и други субстанции от окисляване, което протича под въздействието на свободните радикали. Провитамин А подпомага функцията на имунната система на организма и има важно значение за клетката като съставка на зрителния пурпур родопсин. Витамин Е защитава клетките от оксидативен стрес, което е от особено значение за ретината.
Съдържание на основни съставки в 1 капсула: Лутеин 10 mg; Витамин Е 10 mg α-TE; Зеаксантин 2 mg; Бета-каротин 6 mg;
Дозировка и прием: Като хранителна добавка за възрастни по една капсула на ден с чаша вода по време на хранене.
Предупреждения: Продуктът да се съхранява на място, недостъпно за малки деца! Продуктът да не се приема от деца!Продуктът не е лекарствено средство и не замества разнообразното хранене! Да не се превишава препоръчaната дневна доза!
Съхранение: Да се съхранява на тъмно и сухо място, недостъпно за малки деца, при умерена температура.
Опаковка: 60 бр. меки желатинови капсули

Продуктът е добавен в каталога на четвъртък 02 ноември, 2017.

Copyright © ЕТ Стефан Баев