тел. 0898/430101

Производители

Партньори

Приятели

Коензим Q10 БУРОВ


16.80лв.

Добави към кошницата:


  • Описание
  • Детайли
  • Ревюта
Коензим Q10 (CoQ10) е антиоксидант, който се произвежда в човешкото тяло. Нивата на CoQ10 намаляват с възрастта, а също и може да са с ниско съдържание при хора с рак, някои генетични заболявания, диабет, сърдечни заболявания, ХИВ / СПИН, мускулни дистрофии и болестта на Паркинсон. Някои лекарства с рецепта, могат също да понижат нивата на CoQ10. Коензим КЮ 10 е благоприятен при заболявания на очите, гръдни болки, причинени от упражнения, астма, хронична умора, отпадналост, висок холестерол, при химиотерапия. Коензим Q10 е антиоксидант и съдейства за нормалната функция на сърдечно-съдовата система, кръвното налягане и допринася за метаболизиране на мазнините и въглехидратите. Състав на една капсула: Коензим Q10 – 30 mg и лактоза. Препоръчваната дневна доза от две капсули съдържа: Коензим Q10 - 60 mg и лактоза.
Състав на капсулата: желиращ агент – желатин.
Хранителната добавка не се препоръчва при бременни , кърмачки, деца и при индивидуална непоносимост към съставните вещества.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Хранителната добавка да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
СЪХРАНЕНИЕ: на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца.
Най-добър до: виж маркировката.
УПОТРЕБА: 1 до 2 капсули дневно след храна
60 твърди желатинови капсули
  • Продукт на: Bouroff EOOD

Няма ревюта за продукта.  Бъдете първият, написал ревю.

Продуктът е добавен в каталога на 02 март неделя, 2008.