Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Миомин

  • Продукт на: COMPLETE-PHARMA CO., LTD.

 Задайте въпрос 

58.20лв.

Добави към кошницата:
Хранителната добавка Myomin на COMPLETE PHARMA е комплекс от активни катехини и индоли подпомагащи лечението на тумори на естрогено зависими тъкани, за предотвратяване на следоперативен рецидив на кисти на ендометриума, на инфекциозни усложнения след диагностичен кюртаж и аборт. Помага за подтискането растежа на клетките на доброкачествените и злокачествените образувания чрез апоптоза на засегнатите клетки и така се предотвратява образуването на нови съдове чрез които се хранят туморните образувания. Подпомага лечението на: хормонален дисбаланс, дисплазия, доброкачествени и злокачествени образувания на матката, яйчниците, гърдата, дисплазия, фибромиома, кисти на яйчниците, мастопатия, ендометриози, предменструален синдром, човешки папиломен вирус (HPV), туморни образувания на млечната жлеза.
Съдържание в 1 табл. COMPLETE MYOMIN: Екстракт от броколи-Индол – 3 – Карбинол ( Brocoli extract-Indole-3-Carbinol) 100 mg; Екстракт от листа на Зелен чай (Green Tea Leaf extract) , Общо полифеноли (total Polyphenols): Епигалокатехин – 3- галат (Epigallocatechin 3-gallate-EGCG) 62mg, Епикатехин галат (Epicatechin gallate -ECG) 17 mg, Епигалокатехин ( Epigallocatechin -EGC) 13 mg, Епикатехин (Epicatechin-EC) 9,7 mg, Галокатехин галат (Gallocatechin gallate - GCG) 7,4 mg. Не съдържа изкуствени оцветители, консерванти , стабилизатори и генно модифицирани продукти, антибиотици, психотропни и наркотични съставки, хормони, животински продукти и опасни химикали от какъвто и да е вид.
Начин на прием: По 4 таблетки дневно, по време на хранене. По схема - 20 дневен цикъл, който се редува с 10 дни почивка.
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ: Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Продуктът е хранителна добавка, не е лекарство. Да не се използва хранителната добавка като заместител на разнообразно хранене. Продуктът да се съхранява на място недостъпно за малки деца,на хладно, проветливо, сухо място, при стайна температура, защитено от пряка слънчева светлина,в оригинална опаковка. Децата, бременните и кърмещите жени да се консултират с личния си лекар преди употреба. Да не се използва след срока на годност, посочен върху опаковката.
разфасовка: 120 таблетки

Продуктът е добавен в каталога на вторник 26 септември, 2017.

Copyright © ЕТ Стефан Баев