Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

DIAMOND HARMONY 70 DEN 7/8 ЧОРАПИ

  • Продукт на: LIPOELASTIC a.s. CZECH REPUBLIC

 Задайте въпрос 

22.50лв.

Моля изберете:

изберетеизберетеДобави към кошницата:
Компресията е 15-18 mmHg. Чорапите Диамонд Хармони спомагат за предотвратяване на дискомфорт на краката, незначителен оток /лимфедем и подуване - отоци по краката и глезените), леко разширени вени, лоша циркулация. Осигуряват облекчение на тежки, уморени, болезнени крака след като сте в движение през целия ден. Постепенното компресиране на градиента намалява към горната част за да се стимулира кръвообращението. Специална технология High IQ® Cool Comfort.
Контраиндикации: Продуктите за компресиране не трябва да се носят ако имате някое от следните състояния: Тежка артериална недостатъчност, кожни инфекции, остър дерматит, мокра дерматоза, неконтролирана застойна сърдечна недостатъчност, кожни дразнения.
Оразмеряването за градуирани чорапи за компресия се различава значително от типичния размер и се основава на точни измервания. Всяка марка също варира. За да сте сигурни, че поръчвате правилния размер за Вас, моля, направете справка в таблицата с размери за този конкретен продукт, преди да направите избора си.
Състав: 73% полиамид; 27% еластан
Продуктът може да се пере при 40 ° С. Не използвайте освежители за тъкани.
Налични размери: S, L,XL,XXL. За определяне на размера вижте втората снимка.

Продуктът е добавен в каталога на вторник 20 юни, 2017.

Copyright © ЕТ Стефан Баев