Производители

Партньори

Градинар Варна

Хуск (Булхуск)

Цените започват от: 11.50лв.

Моля изберете:

количество

 Изчерпано 
Хускът е с благоприятен ефект за общия метаболизъм, при раздразнено дебело черво, лениви черва, запек, диария. Препоръчителен е при анални фистули и фисури, при хемороиди, след ректална или анална хирургия, по време на бременност т.е. в случаи, когато са желателни по-меки изпражнения. Това е богат на фибри прах от люспите на семената на индийски бял живовляк (хуск).
Противопоказания:
Хуск не се препоръчва при: ректално кървене или невъзможност от изхождане, дори след употреба на лаксатив; патологично стеснение на стомашно-чревния тракт, запушване на червата; лошо контролиран инсулинозависим диабет. Може да се приема от диабетици, хора с алергия към глутен и бременни жени. В първите няколко дни високото съдържание на влакна може да причини болки в стомаха и повече газове. В редки случаи може да се появи алергична реакция.
Начин на употреба: Възрастни и деца над 12 г.: 2-3 равни мерителни лъжички се разтварят в около 200 мл. вода, сок или друга негореща течност. След това се изпива още една чаша само с течност. Приема се сутрин и вечер преди хранене.
Деца над 6 г.: по 1 равна мерителна лъжичка 1-2 пъти дневно преди хранене.
Препоръчва се приема на Хуска да продължи поне 1 месец. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
Състав: люспи от семената на индийски бял живовляк (Plantago Ovata Forsk/Ispaghula husk /Blond psyllium /)
Опаковка: 100 гр./200 гр. изберете от менюто.
Производител: W. RATJE FROSKALLER, Дания

Продуктът е добавен в каталога на понеделник 05 юни, 2017.

Copyright © ЕТ Стефан Баев