Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Магне Марин - Натурален Морски Магнезий 30 бр 350 мг

  • Продукт на: Herbamedica

 Задайте въпрос 

12.60лв.

Добави към кошницата:
Магне Марин съдържа морски магнезий, извлечен от дълбоководните северни морета под формата на на магнезиев хидроксид с минимум 35% магнезий. Това е идеалното допълнение за хора със симптоми на недостиг на магнезий, за поддържане здравето на костите, при мускулни крампи и спазми, както и за хора с нервно напрежение напрегнати мускули и предменструално напрежение. Поддържа нервната система по време на стрес, здрава мускулна функция, здраво сърце, здравословни нива на енергия, здрави кости и зъби. Съдейства за поддържане на общото здраве и благополучие и подпомага метаболизма. Продуктът е подходящ при нервен стомах, страхова невроза, пролетна умора.
Съдържание на Magne Marine като магнезиев хидроксид в 1 капсула 350 мг. Други съставки: емулгатор: микрокристална целулоза, магнезиев стеарат; антислепващ агент: талк, силициев диоксид.
Прием: 1-2 капсули дневно, вечер преди лягане или след физически натоварвания.
Продуктът не е лекарствено средство и не замества разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот! Не превишавайте препоръчителната дневна доза!
Произход: Ирландия
Опаковка: 30 капсули

Продуктът е добавен в каталога на петък 14 април, 2017.

Copyright © ЕТ Стефан Баев