Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Неоставит М 60 т

  • Продукт на: "Doych" LTD

 Задайте въпрос 

Неоставит М е благоприятен за ставите, сухожилията и съединителната тъкан на опорно-двигателния апарат при остеопороза, артрози (коксартроза, гонартроза), артрити (ревматоиден и неревматоидни), дископатии, тендовагинити, епикондилити, травми на ставите, костите и сухожилията. Съставките му участват в изграждането на ставния хрущял, стимулират синтеза на синовиалната течност, осигуряват плътност и здравина на костите. Хранителните вещества в НЕОСТАВИТ®М редуцират разпада на хрущялната маса и спомагат за нейното възстановяване.
Състав на Neostavit M: д-глюкозамин сулфат (D-Glucosamine Sulfate), хелатен калциев л-аспартат (Calcium L-Aspartate Chelate), птичи хидролизиран колаген тип II (Chicken Collagen type II Hydrolized), сух екстракт кора от бяла върба /Salix Alba L./ (25% салицин) хиалуронова киселина (Hyaluronic acid).
УКАЗАНИЕ ЗА УПОТРЕБА И ДОЗИРОВКА: От 2 до 4 таблетки дневно половин час преди хранене. При ревматоиден артрит е препоръчително да се приемат сутрин и вечер по 2 таблетки. Продуктът може да се употребява в дози от 1 до 2 таблетки дневно при констатирани дефицити на колаген, калций, глюкозамин, хиалуронова киселина, както и при леки форми на дегенеративни промени в ставния хрущял. След консултация с лекар, дозата може да се промени. Неоставит М не е противопоказен за диабетици и е подходящ за продължителна употреба.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Продуктът трябва да се използва като част от балансирана диета, съчетана със здравословен начин на живот. Да не се приема от бременни жени, кърмачки и деца до 12-годишна възраст. Да се съхранява на места, недостъпни за малки деца. Не е предназначен за парентерална употреба. Не съдържа глутен.
Опаковка: 60 табл. - 48g НЕТО

Продуктът е добавен в каталога на сряда 05 април, 2017.

Copyright © ЕТ Стефан Баев