Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Л-теанин

  • Продукт на: "Doych" LTD

 Задайте въпрос 

L-Theanine е аминокиселина, която се среща често в зеления чай (Camellia Sinensis). Той играе ключова роля за подкрепа на настроението, като спомага за подобряване нивата на GABA (гама-амино бутерова киселина). GABA е инхибиторен невротрансмитер важен за функцията на нервната система и насърчаване на спокойно, отпуснато настроение. Л-теанин е с благоприятен ефект върху кръвообращението на мозъка. Той е антиоксидант, съхраняващ живота на нервните клетки. L-Theanine може да спомогне за стабилизиране на настроението, намаляване на тревожността и депресията, може също да повиши вниманието и способността човек да се концентрира по-дълго време върху която и да е задача. Предполага се, че има психоактивни свойства, които могат да повлияят на настроението и подобряване на някои от когнитивните процеси в мозъка.
Начин на употреба: От 2 до 3 капсули дневно, приети 30 мин. преди или 2 часа след хранене. При моментни състояния на пренапрежение - 1 капсула еднократно.
Внимание: Хранителна добавка! Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Опаковката да се съхранява на недостъпно за малки деца място! Продуктът да не се приема от деца! Ако сте алергични или имате заболяване, консултирайте се с лекар преди употреба на този продукт! Ако сте бременна, планирате бременност или кърмите, консултирайте се с лекар преди употреба на този продукт!
Опаковка: 30 капсули

Продуктът е добавен в каталога на понеделник 03 април, 2017.

Copyright © ЕТ Стефан Баев