Гастринал Комплийт Фарма

  • Продукт на: COMPLETE-PHARMA CO., LTD.

 Задайте въпрос 

21.40лв.

Добави към кошницата:
Complete Pharma Gastrinal спомага за нормализиране контрола на нервната система върху секретите на храносмилателната система, за намаляване на възпалението на храносмилателния тракт, което се проявява при гастрит и стомашни язви, като се подтиска растежа на хеликобактер пилори, успокоява увредените и възпалени лигавици на храносмилателния тракт.
Състав: Гама оризанол (Gamma oryzanol) 60 mg; Екстракт от корен на Бяла Ружа (Marshmallow root extract) 10 mg; Екстракт от Джинджифил (Ginger root extract) 60 mg; Екстракт от корен на Женско биле (Licorice root extract) 50 mg; Ен Ацетил Цистеин ( N-Acetyl Cysteine -NAC) 60 mg; Екстракт от цветове на Лайка (Chamomile flower extract) 20 mg; Екстракт от Оранжев корен (Goldenseal extract) 15 mg; Eкстракт от стебло на кафяви морски водорасли Бледърек (Bladderwrack stem extract) 10 mg; Екстракт от кора на Хлъзгав бряст (Slippery Elm Bark) 10 mg; Екстракт от Алое Вера (Aloe vera extract) 20mg; L-Глицин (L-Glycine -FCCIV) 15 mg
Дозировка: По 6 таблетки на ден, по време на хранене. Приемат се в период от 20 дена, като се редува с 10-дневна почивка.
Забележка: Продукта е хранителна добавка и не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Децата, бременните и кърмещите жени да се консултират с личния си лекар преди употреба. Да не се използва след срока на годност, посочен върху опаковката.
Опаковка: Блистер 30 таблетки

Продуктът е добавен в каталога на петък 24 март, 2017.

Copyright © ЕТ Стефан Баев