тел. 0898/430101

Производители

Партньори

Приятели

Коприва капсули Буров10.50лв.

Добави към кошницата:


  • Описание
  • Детайли
  • Ревюта
Коприва (обикновена коприва) е билка - източник на хлорофил. Тя е широко използвана в народната медицина за подобряване на реакцията на имунната система. Особено полезна при мъжете за насърчаване поддържането на здрава простата и функция на пикочните пътища. Копривата способства за подобряване на общото състояние при физическа и пролетна умора, подпомага дейността на сърдечно – съдовата система, половата система – насърчава либидото и еякулацията, функциите на стомашно – чревния тракт. Действа благоприятно върху косата.
Състав на една капсула: екстракт от листа Коприва (Extr. Urtica dioica) - 35 mg и лактоза - 165 mg. Препоръчваната дневна доза от три капсули съдържа: екстракт от листа Коприва (Extr. Urtica dioica) - 105 mg и лактоза.Препоръчваната максимална дневна доза от три капсули съдържа: екстракт от коприва (Urtica dioica) - 105 mg и лактоза - 495 mg
Дозировка: По 1 капсула 2-3 пъти дневно по време на хранене в продължение на 3 седмици.
Хранителна добавка! Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Хранителната добавка да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Хранителната добавка не е подходяща за бременни , кърмачки, деца под 5 годишна възраст и при индивидуална непоносимост към съставните вещества.
60 твърди желатинови капсули
  • Продукт на: Bouroff EOOD

Няма ревюта за продукта.  Бъдете първият, написал ревю.

Продуктът е добавен в каталога на 02 ноември сряда, 2016.