Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

АртроФлекс Dr. Green 30 капсули

  • Продукт на: Dr.Green Valley Cottage

 Задайте въпрос 

19.00лв.

Добави към кошницата:
В днешно време все повече и повече хора страдат от различни заболявания на опорно-двигателния апарат. Артрит, остеоартрит, подагра и остеопороза - това не са всички заболявания, които могат да се развият в резултат на възпаление или тъканни промени. Хрущялната тъкан на ставите се унищожава с всяка изминала година, което води до силна болка, лоша мобилност и подуване. Затова е необходимо да се спомогне за предотвратяване на унищожаването на хрущяла и укрепването му. Тази хранителна добавка благоприятства кръвоснабдяването на тъканите, спомага за предотвратяване на подуването и увеличаване на тонуса и еластичността,намалява риска от артритни изменения, облекчава възпалителните процеси на ставите,подобрява синовиалната течност. Едновременното (синергично) използване на глюкозамин и хондроитин с витамини, минерали и микроелементи в Артро Флекс на д-р Грийн насърчава укрепването на ставите, сухожилията, връзките и костите, образуването на нов хрущял и защитата на съществуващата хрущялна тъкан.Подходящ е за:
-хора с дегенеративни изменения на ставите- колянна, раменна,тазобедрена артроза
-пациенти с ревматоиден артрит
-за тези, които активно натоварват ставите
-при хора в напреднала възраст и наднормено тегло, поради прекалено натоварване на носещите стави
-при болки ниско в кръста
Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула на ден с храна
Активни съставки - новозеландска зеленоуста мида, хрущял от акула, екстракт от Юка, дяволски нокът, глюкозамин сулфат, MSM, хондроитин сулфат, л-хистадин, люцерна.
Състав на 1 капсула: :ГЛЮКОЗАМИН ХИДРОХЛОРИД -400 мг, ХОНДОРИТИН СУЛФАТ - 100 мг, , МСМ метилсулфонил-метан-125 мг, ДЯВОЛСКИ НОКЪТ екстракт -15 мг;Витамин Д3 10 mсg; ; Калциев карбонат 260 мг, Хиалуронова киселина като натриев хиалуронат-10 мг,Морски колаген - 100 мг, Куркума - 100 мг
Продуктът е хранителна добавка и не трябва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
30 капсули

Продуктът е добавен в каталога на петък 07 октомври, 2016.

Copyright © ЕТ Стефан Баев