Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Витамин B17 Амигдалин Панацея 2001

  • Продукт на: Panacea 2001

 Задайте въпрос 

30.50лв.

Добави към кошницата:
Витамин B17 (амигдалин, laetral, letril) допринася за нормалната функция на имунната система и е благоприятно при превенция на рак, хипертония, артрит, спомага да се подобри обмяната на веществата и забавят процеса на стареене, в комбинация с химиотерапия спомага да се намали тежестта на страничните ефекти. Най-големите количества витамин B17 се съдържат в кайсиите и горчивия бадем. Според съвременните концепции всяка минута в човешкото тяло има няколко стотици мутантни клетки, които могат да се разглеждат като зародиш на туморни клетки или пасивни туморни клетки. Нормалната реакция на имунната система на организма е незабавното унищожаване на такива клетки. Въпреки това, по редица причини, тя не разпознава туморните клетки и не е в състояние да ги унищожи веднага, което обуславя възможността за образуването и растежа на тумори.
Състав в еднократна доза (една капсула): Амигдалин - Екстракт от кайсиеви ядки (Bitter Apricot kernels extract) -100mg., пълнители- микрокристална целулоза и магнезиев стеарат;
Препоръчителна дневна доза: капсула- 100mg. (Амигдалин).
Начин на приложение: Приемат се от една до три касули дневно преди хранене с вода, или плодов сок.
Хранителна добавка! Да не се използва като заместител на разнообразното хранене! Да не се превишава препоръчителната дневна доза!
Съхранение: в оригиналната опаковка, на сухо и защитено от светлина място, при температура под 25°С. Да се съхранява на място недостъпно за малки деца!
60 капсули

Продуктът е добавен в каталога на сряда 31 август, 2016.

Copyright © ЕТ Стефан Баев