Производители

Партньори

Градинар Варна

Фолацид - фолиева киселина за бременни

5.20лв.

Добави към кошницата:
Фолиевата киселина, известна също като фолат и фолацин, е от съществено значение за клетъчното делене, синтеза на ДНК, и производството на мозъчни химикали и невротрансмитери в тялото. Без адекватни нива на фолиева киселина, клетките не се делят правилно. Тя играе важна роля в поддържането на здравословни нива на хомоцистеина в кръвта и нормалното кръвообразуване, което може потенциално да повлияе на здравето на сърцето. Фолиевата киселина е от жизненоважно значение за развитието на нервната система на плода. Недостигът на фолиева киселина по време на бременност е свързана с вродени дефекти на гръбначния стълб и мозък. Поради това е препоръчително да бъде част от дневния режим на жените поне един месец преди забременяване и в първите месеци на развитие на плода. 1 таблетка Folacid на ден допринася за укрепване на имунитета, психиката, за намаляване на чуството за умора и отпадналост и подкрепя нормалното развитие на плода.
Съдържание на една таблетка: (дневна доза): Фолиева киселина (птероилмоноглутаминова киселина) 400 μg (100%). Пълнител: сорбитол; Антислепващ агент: магнезиев стеарат.
Употреба: Да се приема по 1 таблетка на ден.
Внимание: Хранителна добавка. Да не се надвишава препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не бива да се употребяват като заместител на редовното и разнообразно хранене.
Производител: Healthy Life USA

Продуктът е добавен в каталога на събота 27 август, 2016.

Copyright © ЕТ Стефан Баев