Производители

Партньори

Градинар Варна

Дормирин, добавка за сън

4.50лв.

 Изчерпано 
Последните изследвания показват, че нарушенията на съня през нощта са във възход и че около 75% от възрастните изпитват безсъние няколко пъти в седмицата без видима причина. Това е проблем, понеже тялото и мозъка не могат да си починат и възстановят. Дормирин насърчава здравословния, естествен, възстановителен сън, така че да се се събудите освежени и енергични на следващия ден, релаксира тялото и облекчава ума. Мелатонинът е хормон, естествено произвеждан от епифизната жлеза на мозъка ни и е отговорен за поддържане на циркадния ритъм на организма (часовника на тялото). Хората с нарушен ритъм имат трудности със заспиването. Валериян е благоприятен при нарушения на съня, свързани с стрес, безпокойство и тревожност.
Препоръчителната дневна доза PharmaS Dormirin е 1 капсула, която съдържа: мелатонин - 1 mg, екстракт от Маточина (Melissa officinalis L.) - 15 mg; екстракт от Валериана, корен (Valeriana officinalis L.) - 10 mg.
Състав: Малтодекстрин; сух екстракт от лист Маточина (Melissa officinalis L.); сух екстракт от корен Валериана (Valeriana officinalis L.); мелатонин; капсула: хидроксипропил метилцелулоза, оцветители: титанов диоксид.
Употреба : 1 капсула дневно, с половин чаша течност, половин час преди сън.
Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.В случай на възникване на нежелани реакции, посъветвайте се с Вашия лекар или фармацевт.
Предупреждения: Ако приемате някакви лекарства, се посъветвайте с Вашия лекар преди да започнете да приемате този продукт. Продуктът не се препоръчва за бременни и кърмещи жени, както и за деца. Ако сте алергични към някоя от съставките на PharmaS Dormirin капсули, спрете приема им. След прием на PharmaS Dormirin капсули не трябва да шофирате и да работите с машини. За по-сериозни проблеми със съня, моля консултирайте се с лекар.
Опаковка: 10 капсули (2,76 g): 1 блистер с 10 бели растителни капсули.
Производител: PharmaS d.o.o. ЕС

Продуктът е добавен в каталога на сряда 27 юли, 2016.

Copyright © ЕТ Стефан Баев