Производители

Партньори

Градинар Варна

Сребърна вода дезинфектант М.А.С

3.80лв.

Добави към кошницата:
Сребърната вода спомага за подкрепа на имунната система и защита от вредните патогени -микроби, бактерии, гъбички и вируси за оптимално здраве. Колоидното сребро може да има положително влияние върху здравето за да се поддържа здрава имунна система и да се избегнат ненужни заболявания, причинени от микроби, които постоянно атакуват тялото. Сребърната вода е благоприятна за: заздравяване на рани, обриви, екзема, псориазис, ушни инфекции, настинки и грип, за стомаха, бъбреците и чревната микрофлора. Колоидното сребро блокира жизненоважни системи в дихателните вериги на патогенните микроорганизми и те загиват. Размерът на колоидните сребърни частици позволява проникването им през клетъчната мембрана на патогенните микроорганизми, поради което се засилва многократно ефектът на среброто.То не е токсично и подлежи на очистване по механизмите на естествения му кръговрат в организма. Срещу него не може да се изгради резистентност.
Състав: Дестилирана вода и колоидни сребърни частици.
Употреба: По 1 супена лъжица (15 ml) разредено с 2 супени лъжици (30 ml) вода 3 пъти на ден преди хранене. Приема се в продължение на 20 дни. След интервал от 10 дни процедурата може да се повтори, като се приема в продължение на 1 седмица сутрин, обед и вечер на гладно по 1 чаена лъжичка по описания вече начин и да се продължи още 3 седмици с един прием дневно - сутрин на гладно. Разклати преди употреба!
Противопоказания: Няма данни. Колоидното сребро няма токсична доза. Всяка партида се подлага на анализ с атомно-емисионен спектрометър с индуктивно свързана плазма с висока разделна способност.
Внимание: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът е хранителна добавка, а не лекарствено средство. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Опаковка: 100 ml (10 μg/100 ml) солуцио
Производител: "АРТКОМ" ЕООД

Продуктът е добавен в каталога на вторник 19 юли, 2016.

Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...

Copyright © ЕТ Стефан Баев