Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Кориандър млян

  • Продукт на: Pimenta

 Задайте въпрос 

1.60лв.

 Изчерпано 
Кориандър е благоприятен за тонизиране на храносмилателния тракт, при храносмилателни проблеми като стомашно неразположение, загуба на апетит, за предотвратяване на хранителни отравяния, гадене, диария, чревни спазми и газове в червата, херния, морбили, хемороиди, зъбобол, червеи и болки в ставите, както и инфекции, причинени от бактерии и гъбички.
ОПИСАНИЕ: Направен от 100% естествени листа от кориандър /Coriandrum sativum/, чрез най-добрата технология на дехидратация за да запази свооте естествени качества.
ПРИЛОЖЕНИЯ: Премикси, консервирани храни, подправки, замразени храни, сосове, месо и риба, салси, сухи храни, супи и т.н. Гърците и римляните мислели, че е афродизиак и отлична подправка за храна.
Семената кориандър са с цитрусов аромат, който съчетава лимон и градински чай когато се смачкат, поради наличието на терпените линалоол и пинен. В индийската кухня кориандър се използва като кулинарна подправка главно за вкус. Кориандър семена е ключова подправка в индийското къри. Извън Азия, кориандър семена е важна подправка за колбаси в Германия и Южна Африка. В Русия и Централна Европа кориандър семена е съставка в ръжения хляб, като алтернатива на кимион. Семена от кориандър се използват също в пивоварната индустрия, особено в някои видове белгийска пшенична бира. семената от кориандър обикновено се използват за да се добави цитрусов характер на вкуса.
Опаковано от Пимента в буркан 60 гр.

Продуктът е добавен в каталога на петък 15 юли, 2016.

Copyright © ЕТ Стефан Баев