Производители

Партньори

Градинар Варна

Инхуа слабителен чай

8.50лв.

 Изчерпано 
Билките в тази традиционна корейска формула подпомагат редовността и осигуряват нежно и ефективно облекчение. Тези билки спомагат за подкрепа функция на храносмилателната система и насърчаване на нормалния процес на детоксикация на организма. Сена е ефективен стимулант лаксатив, която насърчава движенията в червата. Традиционно, китайците смятат здравословно храносмилане и отделяне важно за физическото и психическото благосъстояние.
Състав: Хризантема, Бамбукови листа, Годжи бери, Орлови нокти, Сладък корен, Сушени портокалови кори, Семена сена.
Дозировка: По Ваше желание можете да пиете от чая от 1 до 3 пъти на ден. Да не се превишава указаната дневна доза!
Приготвяне: Инхуа трябва да се приема 30 мин. след хранене. Във 200мл гореща вода сложете 1 или 2 пакетчета за около 5-10 минути. Чаят се пие докато е горещ. Не консумирайте други течности и избягвайте сурова или студена храна до час след приема. По Ваше желание можете да пиете чая до 3 пъти на ден, като количеството и честотата на приема са индивдиуални.
Внимание Да не се превишава 3 пакетчета на ден. Не е подходящ за бременни и кърмещи жени. Консултирайте се с вашия лекар, ако имате честа диария, редки изпражнения или болка в корема, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или страдате от заболяване. Да не се използва от лица под 18 години. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца. Продуктът не може да замени лекарствените средства и разнообразното хранене.
Опаковка: 30 филтърчета по 2.5гр. (75гр)
Производител: Changzhou Kakoo Tea Foodstuff Co. Ltd, China

Продуктът е добавен в каталога на понеделник 11 юли, 2016.

Copyright © ЕТ Стефан Баев