Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Лосион Бочко против ухапване от насекоми 1+ години

  • Продукт на: Lavena AD

 Задайте въпрос 

9.60лв.

Добави към кошницата:
Лосионът Bochko против ухапване от насекоми е биоциден продукт, осигуряващ превенция срещу комари и кърлежи до 8 часа. Подходящ е за деца над 1 годинка! Той е биоциден продукт с добавено масло от евкалипт цитрудора, което е известно със способностите си да отблъсква кръвосмучещи насекоми. Продължителност на репелентния ефект за комари и кърлежи - до 8 часа. Предлага се в удобна опаковка от 120 мл.
Активни съставки: Етилбутилацетиламинопропионат - 20 г/100 гр., Масло от евкалипт цитрудора, хидратирано, циклизирано - 0.1г /100 г.
Внимателно прочетете пълния текст на етикета преди да ползвате продукта! Да не се прилага при деца на възраст под една година. Да не се разрешава на децата да нанасят сами препарата. Обработката на кожата да се извърши от възрастен, който нанася препарата върху дланите на ръцете си и обтрива кожата на детето. Да не се третират ръцете на децата, за да не попадне препаратът в устата или очите. Да се пазят очите и устата. Интервал между обработките: третирането може да се повтори при необходимост.
Разфасовка 120 мл.
Производител - Лавена България

Продуктът е добавен в каталога на вторник 05 юли, 2016.

Copyright © ЕТ Стефан Баев