Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Рувенор гел

  • Продукт на: Fortex Nutraceuticals

 Задайте въпрос 

В състава на Рувенор гел са екстракт от бодлив залист (Ruscus aculeatus extract), маслo от лавандула (Lavandula angustifolia oil) и масло от мента (Mentha piperita oil). Рувенор гел е създаден съвместно от Фортекс Нутрасютикалс и Лавена АД, лесно се абсорбира и не оставя следи по дрехите. Охлажда краката и създава усещане за лекота. Екстрактът от рускус (бодлив залист) е стандартизиран спрямо съдържанието на сапонини, които са изградени от рускогенин и неорускогенин. Екстрактът въздейства върху адренорецепторите, намиращи се в гладката мускулатура на венозната стена и подпомага нормалния процес на свиване на венозния съд.
Начин на употреба: Изстискват се 3-4 см от гела. Нанася се, където е необходимо, с леки масажиращи движения до пълно попиване в кожата 2-3 пъти дневно.
Състав: AQUA, PROPYLENE GLYCOL, RUSCUS ACULEATUS ROOT EXTRACT, ACRYLATES/ C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, MENTHA PIPERITA OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL, SODIUM HYDROXIDE, 2-BROMO-2-NITROPROPANE-1,3-DIOL.
Съхранение: Съхранявайте тубата плътно затворена, при стайна температура, на недостъпно за деца място.
Опаковка: 65 ml

Продуктът е добавен в каталога на сряда 22 юни, 2016.

Copyright © ЕТ Стефан Баев