Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Лактомакс форте пребиотик + пробиотик

  • Продукт на: Maxmedica

 Задайте въпрос 

8.60лв.

Добави към кошницата:
Лакто Макс форте на Максмедика е благоприятен при спад на имунитета, нарушена чревна микрофлора, прием на антибиотици стомашно-чревен дискомфорт като болки в корема, диария и подуване.
Всяка желатинова капсула Lactomax Forte съдържа: Лиофилизирана смес от 4 щама пробиотични бактерии - Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium Longum - 70 mg; Инулин - 300 mg; Помощни вещества: магнезиев стеарат. Не съдържа глутен.
УКАЗАНИЕ ЗА УПОТРЕБА И ДОЗИРОВКА: Приемайте 2 пъти на ден по 1 капсула в продължение на 7 дни. След 14 дни, курсът се повтаря.
ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ: При свръхчувствителност към някоя от съставките или при поява на нежелани реакции, приложението на продукта трябва да се прекрати. Странични действия: Няма.
Хранителна добавка. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Да не се използва от лица под 16 години. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на места, недостъпни за малки деца. Продуктът не е противопоказен за диабетици и е подходящ за продължителна употреба. Не е подходящ за употреба като единствен хранителен източник. Да не се приема от бременни жени, кърмачки и деца до 12-годишна възраст.
Опаковка: 14 капсули
Произведено за: "Максмедика" ООД, България

Продуктът е добавен в каталога на понеделник 20 юни, 2016.

Copyright © ЕТ Стефан Баев