Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Вирумин Антистрес

  • Продукт на: P.W.M. GAMA, Poland

 Задайте въпрос 

56.70лв.

Добави към кошницата:
Екстракт от Златен корен спомага за подобряване транспорта на серотонин прекурсорите: триптофан и 5-хидрокситриптофан в мозъка. Повече или по-малко серотонин се свързва с различни необичайни умствени състояния като клиничната депресия. Така билката Златен корен е използвана от Руските учени за насърчаване на психическото състояние, на хора живеещи в райони лишени за продължителен период от време от слънчево греене. Това води до състояние, известно като сезонни афективни разстройства, общо за северните европейски страни. Билката Златен корен отдавна е известна като мощен адаптоген. Адаптогените са вещества, които повишават общата устойчивост на организма и помагат за нормализиране на функциите на организма.При възникване на стресова ситуация, билката Златен корен позволява на нашата физиология, да се справи с стресовата ситуация по изобретателен начин. Смята се, че билката действа като увеличава способността на клетките да произвеждат и използват произведеното гориво(енергия) по-ефективно. Доказано е, че билката Златен корен съкращава времето за възстановяване на мускулите след продължителни тренировки, увеличава концентрацията на вниманието, паметта, силата, и има анти-токсично действие. Екстракът от златен корен повишава нивото на ензимите, РНК и протеините, важни за възстановяване на мускулите след изтощителни физически упражнения. Също така стимулира синтеза на гликоген в мускулите и черния дроб.
Проучванията са показали, че Rhodiola Rosea подобрява запаметяването и концентрацията на вниманието за продължителен период. Това повишава биоелектричната активност на мозъка, което подобрява паметта и мозъчната енергия. Билката Златен корен е също ефективна при сърдечни проблеми, причинени или утежнени от стрес. Нейното действие е в способността да намали количеството на катехоламините и кортикостероидите освободени от надбъбречните жлези по време на стрес. В присъствието на тези стресови хормони в последствие се повишава кръвното налягане, холестерола, нивата на калий и се увеличават рисковите фактори за сърдечно-съдови заболявания. Билката Златен корен намалява концентрацията на вредните липиди в кръвта и по този начин намалява риска от сърдечно заболяване. Златен корен стимулира и защитава имунната система чрез възстановяване на хомеостазата (метаболитния баланс) в тялото. Това действие може да се дължи на способността му да се нормализира хормоните чрез модулиране освобождаването на глюкокортикоид в тялото. Хромът помага за поддържане на нормален метаболизъм на макроелементите и нормално ниво на глюкозата в кръвта. Левзея повишава синтеза на протеини, повишава капацитета за работа и възстановява при физическо натоварване, увеличава мускулната маса, намалява възействието на стреса върху организма, подобрява транспортния капацитет на кислорода в кръвта, увеличава червените и белите кръвни телца. Левзея е имуномодулатор, с противораково, противомикробно, антигъбично и противопаразитно действие, с висока антиоксидантна активност, регулира високото ниво на кръвната захар. Левзея има кардиозащитно и антиаритмично действие, притежава антитромбоцитна активност,подобрява паметта.
Люспите от елда е компонент, който произлиза от полски посеви. Люспите от елда са с високо съдържание на флавоноиди, някои от които са рутин и кверцетин.
Маточината е едно от най-популярните билки за сън и седатация. Инфузии от това растение се използват при състояния на нервната възбуда, раздразнение и стрес. Маточината дължи успокоителното си действие на компоненти от етерични масла , а също така и на съдържанието на кариофилен и цитрал. Маточината поддържа здрава сърдечносъдовата система, както и подпомага естествения хормонален баланс.
Ройбос не съдържа кофеин и може да се пие от всеки, независимо от възрастта. Той съдържа полифеноли.
Добавена е лимонена трева, лимонова кора и портокалова кора към микса ВИРУМИН АНТИСТРЕС. Поради съдържанието на масло с Лимонен Limonene, инфузията от ВИРУМИН АНТИСТРЕС дава изключително изтънчен и приятен вкус.
СЪСТАВ: Люспи(шушулки) от елда - 32%, Ройбос - 18%, Златен корен - 15%, Левзея - 15%, Лимонова кора - 3%, Портокалова кора – 5%, Маточина - 10%, Лимонена трева - 2%
Продуктът не съдържа оцветители за храни или изкуствени консерванти, не съдържа продукти от животински произход, глутен, соя, пшеница или дрожди, не съдържа , стабилизатори и генно модифицирани продукти, антибиотици, психотропни и наркотични съставки, хормони и опасни химикали от какъвто и да е вид.
Начин на приготвяне: Сложете една филтърна торбичка от ВИРУМИН АНТИСТРЕС в чаша и изсипете прясно преварена вода (не вряща вода).Температурата трябва да бъде около 100 градуса Целзий. Запарва се от 5 до 10 минути.
Как да подготвим студена напитка: Сложете две филтърни торбички в бутилка с минерална вода (0.5л).Киснете ги около 1 час. През летните месеци, преди да поставите сашетата да киснат, изцедете в течността 1/4 лимон. Подготвената напитката съдържа всички необходими вещества, особено необходими за нуждаещите се хора.
Начин на употреба: По една филтърна торбичка, три пъти на ден, за предпочитане 30 минути преди хранене. За постигане на оздравителен ефект минималното количество за употреба е 120 порции. Да се съхранява на сухо място при стайна температура, недостъпно за деца, да се предпазва от светлина.
Опаковка: Пакет от 120 броя пакетчета, т.е. 120 порции

Продуктът е добавен в каталога на петък 17 юни, 2016.

Copyright © ЕТ Стефан Баев