Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Сода Бикарбонат без алуминий 250 гр

  • Продукт на: Zdravnitza

 Задайте въпрос 

4.20лв.

Добави към кошницата:
Болните клетки могат да се разпространяват само в кисела среда. Тъй като киселините, токсините и тежките метали се натрупват в нашето тяло, тези слоеве стават киселинни. Това лишава тялото от енергия и създава среда, в която заболяването може да се развие. Алуминият е невротоксин, който може да доведе до неврологични нарушени, а някои изследвания дори го свързват с болестта на Алцхаймер. Сода Бикарбонат на Здравница има благоприятен ефект при профилактика и лечение на рака, за отказване от алкохола и цигарите, лечение на всички видове наркомании и токсикомании. Подпомага извеждането от организма на олово, кадмий, живак, талий, барий, бисмут и други тежки метали, както и на радиоактивни изотопи.
Още здравословни ползи на содата: Содата предпазва от акне, премахва излишното омазняване и мъртвите клетки от лицето. За целта смесваме една супена лъжица сода за хляб с една чаена лъжичка вода и нежно втриваме върху кожата. Можем да си приготвим и вана за крака, за да облекчим сърбежа, раздразненията и неприятната миризма. В случая разбъркваме три супени лъжици сода за хляб, една супена лъжица етерично масло от мента, една супена лъжица сол и топла вода, след което потапяме стъпалата в разтвора за 20 минути. Нанесена върху кожата, содата за хляб облекчава ужилвания от пчели, ухапвания от насекоми, сърбеж от коприва, смрадлика и бръшлян. Ако искаме да я използваме като компрес, смесваме содата с повече вода, но ако предпочитаме да е като мехлем – правим гъста паста с превес на сода и по-малко вода. При дискомфорт с киселини смесваме половин чаена лъжичка сода за хляб с половин литър вода и изпиваме сместа, за да облекчим паренето в стомаха и хранопровода. Инфекциите на уринарния тракт се лекуват като пием по чаша вода с разтворена в нея половин супена лъжица сода за хляб веднъж или два пъти дневно. Можем да облекчим тромбозата като изпием смес от сода за хляб и лимонов сок или ябълков оцет.
Съдържание: Натриев бикарбонат (Сода бикарбонат, наименование по IUPAC - Натриев хидрогенкарбонат)
Предназначение: Сода бикарбонат (Е500) е безопасна добавка в храната. Използва се като набухвател за печива. Не съдържа глутен!
Указания за употреба: Прибавя се 1 ч.л. за сладкиши на 300 гр. брашно, за гляб на 500 гр. брашно.
Произход: Италия
Опаковка: 250 гр.

Продуктът е добавен в каталога на четвъртък 31 януари, 2008.

Copyright © ЕТ Стефан Баев