Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Витамин В-комплекс ФитоФарма 100% натурален 30 капсули

  • Продукт на: Phytopharma Ltd.

 Задайте въпрос 

25.90лв.

Добави към кошницата:
Хранителната добавка се прилага като помощно средство към хранителния режим, което допринася за нормалното функциониране на нервната система и поддържане на добро психологично състояние, за нормалния енергиен метаболизъм и метаболизма на желязото, за поддържане на нормалното състояние на сърцето и лигавиците, за поддържането на нормални червени кръвни клетки, за поддържането на нормално състояние на кожата и косата и функцията на зрението, спомага за предпазване на клетиките от оксидативен стрес, за намаляване чувството на изотощение и умора, за нормалния метаболизъм на протеини и гликоген, за нормалната функция на имунната система и регулирането на хормоналната активност, за нормалния синтез на цистеин и метаболизъм на хомоцистеина, за повишаване на нивата на фолиева киселина в майчиния оранизъм. Ниски нива нафолиева киселина са рисков фактор за развитието на дефекти на невралната тръба при развиващия се плод.
Съдържа натурални витамини, извлечени от киноа: Витамин В3 (ниацин), Витамин В5 (пантотенова киселина), Витамин В2 (рибофлавин), Витамин В6 (пиридоксин), Витамин В1 (тиамин), Витамин В9 (фолиева киселинаи), Витамин В7 (биотин), Витамин В12 (цианокобаламин) Слънчогледово масло, Желатин, Слънчогледов Лецитин, Пчелен восък, и Глицерин, Оцветители: Куркумин, Кармин, титаниев диоксид.
Съдържание в препоръчителна максимална дневна доза от две капсули: Витамин В1 (тиамин) - 1.4 mg; Витамин В2 (рибофлавин) - 1.6 mg; Витамин В3 (ниацин) - 18 mg; Витамин В5 (пантотенова киселина) - 6 mg; Витамин В6 (пиридоксин) - 2 mg; Витамин В7 (биотин) - 30 µg;; Витамин В9 (фолиева киселина) - 400 µg; Витамин В12 (цианокобаламин) - 6 µg
Начин на употреба: По 2 капсули на ден с храната.
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Продуктът да се съхранява на място, недостъпно за малки деца! Ако сте бременна, планирате бременност или кърмите, консултирайте се с лекар преди употреба на този продукт! Продуктът не е заместител на разнообразното хранене!Да не се превишава препоръчаната дневна доза! Продуктът да не се приема от деца!
Опаковка: 30 капсули

Продуктът е добавен в каталога на четвъртък 16 юни, 2016.

Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...

Copyright © ЕТ Стефан Баев