Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Пчелно млечице Никсен

  • Продукт на: Niksen

 Задайте въпрос 

5.30лв.

Добави към кошницата:
Пчелното млечице (Royal Jelly) е суперхрана на природата, кремообразен продукт секретиран от млади пчели - работнички за хранене на пчелата майка и ларвите. То се получава от протеините и хранителните вещества в полена погълнат от пчелите и се състои от емулсия на протеини, захари и липиди на водна основа - склад на естествено срещащи се вещества: пълен набор от В-витамини, незаменими аминокиселини, мастни киселини, фитостероли, ферменти, ацетилхолин, гама глобулин, лецитин, естествени хормони, 10-HDA, catalystic фактор R и др. Пчелното млечице е много полезно като цялостен възстановителен продукт. Също така е полезно в случаите, когато организмът е отслабен или старее. Подкрепя имунната система, съдейства за подмладяване на организма, повишаване на умствената и физическата способност за работа, антидепресивно, нормализиране на обмяната на веществата, следоперативно възстановяване.
Съдържание в една таблетка - концентрирано пчелно млечице - 60 мл, витамин С - 10 мг. Помощни вещества - сорбитол, аспартам, натурално идентични аромати и други.
Дозировка: Сутрин и обяд преди хранене по 2-3 таблетки. За деца над 5 години - 1 таблетка дневно или по лекарско предписание.
Хранителна добавка! Хранителната добавка не е лекарствено средство и не е заместител на разнообразното хранене. Не превишавайте дневната препоръчителна доза. Не се препоръчва при алергии към пчелни продукти. Вечерната употреба може да доведе до безсъние. Продукта е източник на фенилаланин. Да се пази от деца!
Опаковка: 60 таблетки за дъвчене
Производител: Никсен ООД, България

Продуктът е добавен в каталога на вторник 14 юни, 2016.

Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...

Copyright © ЕТ Стефан Баев