Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Вирумин загряващ гел

  • Продукт на: P.W.M. GAMA, Poland

 Задайте въпрос 

32.10лв.

Добави към кошницата:
Вирумин загряващ гел влияе благоприятно при физическо натоварване, повишено мускулно напрежение или преумора, скованост на стави и мускули, пренатоварване на скелетната система, измръзване на краката или за релаксация. Гелът съдържа активна съставка, производна на ванилин, която нежно затопля, облекчава и успокоява студените крака. Използваните в продукта екстракти от зелен овес и люспи (шушулки) от елда са богати на рутин, с чиято помощ укрепват и повишават еластичността на кръвоносните съдове.
Състав на VIRUMIN WARMING GEL: Вода, Полисорбат 20 ,Пропиленгликол , Екстракт от посевен овес, Екстракт от люспи на елда, Бутиленгликол , Екстракт от плодове на бял трън, Екстракт от листа на зелен чай, Хидролизиран пшеничен протеин, Екстракт от семена на конски кестен, Глицерин, Хидролизирана гума от Тара (Молина), Гума от Тара (Молина), Карбомер, Триетаноламин , Феноксиетанол , Калиев сорбат, Имидазолидинил урея, DMDM хидантоин ,Парфюм, Ванилил бутил етер, Лимонен Линалол , Евгенол , Гераниол , Цитрал.
Начин на употреба: Нанесете тънък слой от ВИРУМИН ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ върху кожата и нежно го втрийте. Изчакайте, докато гелът напълно попие в кожата. Сгряващият ефект може да се усети след няколко минути.Прилага се 2 -3 пъти на ден.
Препоръки и предпазни мерки: Гелът е предназначен само за външна употреба. Избягвайте контакт с очите. Ако случайно някакво количество от гела попадне в очите, незабавно ги измийте с чиста вода и се свържете с Вашия лекар. Не трябва да се използва върху лигавици, наранена кожа, екземи и отворени рани. При случайно поглъщане е необходимо веднага да се свържете с Вашия лекар. Старателно измивайте ръцете си след прилагането на продукта.
Условия на съхранение: Съхранявайте гела при стайна температура между 15 ºС и 25 ºС на сухо място, недостъпно за малки деца, и в оригиналната опаковка. Не излагайте продукта на пряка слънчева светлина. Не използвайте след датата за срока на годност, посочена върху опаковката.
Опаковка: Туба 250 ml

Продуктът е добавен в каталога на неделя 12 юни, 2016.

Copyright © ЕТ Стефан Баев