Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Амигос Б17 комплекс 30 бр

  • Продукт на: Dr.Green Valley Cottage

 Задайте въпрос 

31.00лв.

Добави към кошницата:
B17 е вещество, намиращо се естествено в повече от 1200 различни храни, включително сурови семена и ядки на различни видове плодове, като кайсии, сливи, череши, портокали, ябълки и праскови. Амигос Б17 комплекс е формула, която обединява свойствата на екстракта от кайсиеви ядки (амигдалин или по-познат като Витамин Б17) със силното действие на комплекса от японски лечебни гъби: Рейши (Ganoderma или така известната гъба на безсмъртието), Кориолус (Coriolus versicolor ), Майтаке (Grifola fondosa - или Танцуващата гъба).
Съставена от изцяло доказани природни съставки, Амигос Б17 комплекс подпомага нормалната функция на имунната система. По литературни данни всяка от отделните съставки е използвана и са документирани резултати при пациенти с онкологични заболявания като съпътстваща грижа по време на основното лечение.
Доза за дневен прием: по 1 капсула, два пъти дневно.
Състав в дневната доза от 2 капсули: Екстракт от кайсиеви ядки (98% амигдалин) - 200 mg; Комплекс от гъби (Рейши, Кориолус, Майтаке) 80% Бетаглюкан - 200 mg
Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула, два пъти дневно.
Хранителна добавка. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Тази хранителна добавка не е заместител на разнообразното ежедневно хранене.
Опаковка: 30 капсули
Производител: Д-р Грийн

Продуктът е добавен в каталога на петък 20 май, 2016.

Copyright © ЕТ Стефан Баев