Производители

Партньори

Градинар Варна

Крем Витасин обогатен с натурално етерично Гераниево масло

8.20лв.

Добави към кошницата:
Гераниевото масло, по-познато като масло от здравец, допълва изпитаната в годините формула на крем Витасин, като допринася със своя свеж, същевременно топъл и наситен аромат!по чудесен начин. Със защитно и регенериращо за кожата действие, подходящ за суха и чувствителна, обогатен с гераниево масло, прави кожата я гладка и мека.
Крем "ВИТАСИН" е приготвен по стара народна рецепта на базата на естествени съставки (натурални растителни и животински мазнини, билки, пчелен восък, борова смола и др.). Притежава омекотяващо, хидратиращо, регенериращо и епителизиращо действие.
Крем "ВИТАСИН" е особено подходящ за изгаряне от различно естество (слънчево, термично или химично). При изгаряния, съпроводени с рани, се препоръчва използването на пластири, които се приготвят по следния начин:
Съдържанието на една опаковка се поставя в термоустойчив съд и се затопля докато се разтопи. Предварително се при­готвят парчета от памучен плат (бархет, хасе) съобразно размерите на раните. Тези парчета плат се потапят в топлия крем, за да поемат от него и по този начин пластирите са готови за употреба. Така приготвените пластири се съхраняват в полиетиленов плик на хладно място. Пластирът се поставя върху наранения участък и се закрепва с бинт. По този начин превръзките се правят два пъти дневно сутрин и вечер, докато се затвори раната. Освен при изгаряне пластирите се използват и при рани от различно естество (порезни, оперативни, декубитални и др.).
Състав: ADEPS SUILLUS, BUTTER, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, CERA ALBA, PINUS SYLVESTRIS RESIN, SUCROSE, SULFUR, PISTACIA LENTISCUS GUM, PELARGONIUM GRAVEOLENS OIL, CITRONELLOL, GERANIOL, LINALOOL, CITRAL, LIMONENE.
Начин на употреба: Третирайте редовно (поне три пъти дневно) засегнатите части на тялото, за да постигнете желания резултат. Понеже крем "ВИТАСИН" е изцяло натурален продукт, той може да се използва неограничено дълго време без опасност от странични ефекти и вредни въздействия.
Срок на годност: 24 месеца.
Съхранение: на хладно място. След отваряне на опаковката кремът да се съхранява в хладилник!
Опаковка: 50 ml
Производител: "ВИТАСИН" ООД, България

Продуктът е добавен в каталога на сряда 18 май, 2016.

Copyright © ЕТ Стефан Баев