Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Крем за обем на устните с хиалуронова киселина Dr. Green

  • Продукт на: Dr.Green Valley Cottage

 Задайте въпрос 

13.50лв.

Добави към кошницата:
Устните за разлика от останалите части на кожата имат специфичен тъканен строеж и нямат мастни и потни жлези, както и защитния кератинизиращ слой е изключително тънък, поради което абсорбцията на полезни хранителни вещества се осъществява по-лесно, но пък много бързо губят влагата и обема си. Възрастта, УВ лъчите, пушенето и други неблагоприятни фактори на околната среда, намаляват колагеновата синтеза в тялото и така с възрастта устните започват да изтъняват. Пиковият обем на устните тъкани се достига на 14-16 годишна възраст и след това започва процес на редуциране на мастната тъкан и колагеновия синтез. Затова и сочните устни се възприемат като признак на младост и променят симетрията и структурата на лицето. КРЕМЪТ ХИАЛУРОН ЗА ОБЕМ НА УСТНИТЕ ДР.ГРИЙН е с нежна, богата на хранителни вещества консистенция, която с ежедневната си употреба подобрява хидратацията на тъканите, увеличава обема на устните, прави ги по-плътни и им придава младежки вид. ХИАЛУРОНОВ КРЕМ ЗА ОБЕМ НА УСТНИТЕ е и много подходящ за поддържане на обема след процедури с инжектиране на хиалуронова киселина за оформяне на устни. Освен това подпомага за намаляване на " пушаческите" или т.нар. радиални бръчици около устата. Тъй като устните са богато кръвоснабдени, локалното прилагане на хиалуронова киселина води до свързване и задържане на водата в клетките и увеличаване на обема.
Приложение: Нанесете нежно 2 - 3 пъти дневно и масажирайте. Подходящ е за ежедневна употреба, за поддържане на обема след процедури с инжектиране на хиалуронова киселина за оформяне на устни. Освен това подпомага за намаляване на " пушаческите" или т.нар. радиални бръчици около устата. Тъй като устните са богато кръвоснабдени, локалното прилагане на хиалуронова киселина води до свързване и задържане на водата в клетките и увеличаване на обема.
Състав: CACAO BUTTER, CETACEUM, SHEA BUTTER, AVOCADO OIL, ALLANTOIN, ELLASTIN, HYALURONIC ACID, VANILLA ESSENTIAL OIL, CALLENDULA OFFICINALIS EXTRACT, BEESWAX. Без парабени, оцветители, синтетични минерали, олиа и силикони. Дерматологично тестван.
Производител: Integra labs, USA
Опаковка: 30 мл.

Продуктът е добавен в каталога на сряда 18 май, 2016.

Copyright © ЕТ Стефан Баев