Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Комплекс колаген + зеленоуста мида Максмедика 160 к

  • Продукт на: Maxmedica

 Задайте въпрос 

33.00лв.

Добави към кошницата:
Екстрактът от зеленоуста мида оказва благоприятно влияние върху опорно-двигателната система, съединителната тъкан и ставните връзки и се препоръчва както за облекчаване, така и за профилактика при възпалени, натоварени и болезнени стави. Допринася за нормалното функциониране на ставите и сухожилията.
Всяка желатинова капсула съдържа: Колаген хидролизат 200 mg; Сух екстракт от новозенландска зеленоуста мида 100 mg; Сух екстракт кора от бяла върба (25% салицин) 50 mg; Спомагателни вещества: магнезиев стеарат.
УКАЗАНИЕ ЗА УПОТРЕБА И ДОЗИРОВКА: 3 пъти по 1 капсула дневно със 150 - 200 ml вода на прием. За оптимален ефект и бързо подобрение се препоръчва да се приема 3 пъти по 2 капсули за период от 10 дни и след това да се премине към дозировка 3 пъти по 1 капсули дневно. Продуктът е безопасен и подходящ за продължителна употреба. Не е противопоказен за диабетици.
СЪДЪРЖАНИЕ В ПРЕПОРЪЧИТЕЛНАТА ДНЕВНА ДОЗА ОТ 6 КАПСУЛИ: Колаген хидролизат 1200 mg; Сух екстракт от новозенландска зеленоуста мида 600 mg; Сух екстракт кора от бяла върба (25% салицин) 300 mg;
Да не се превишава максимално допустимата дневна доза от 6 капсули! Не е заместител на разнообразното хранене! Продуктът не е лекарствено средство! Да се съхранява на места, недостъпни за малки деца! Не съдържа глутен!
опаковка: кутия с 160 капсули

Продуктът е добавен в каталога на понеделник 25 април, 2016.

Copyright © ЕТ Стефан Баев