Производители

Партньори

Градинар Варна

Сатиете

66.00лв.

 Изчерпано 
Сатиете е естествен продукт на базата на Сатиереал (100% натурален екстракт от цвят на шафран), спомагащ за потискане на чувството на глад и желанието за нещо сладко. Стресът влияе на хранителните навици, проявявайки се най-често с пристъпи на силен глад. Това води до увеличаване на телесното тегло, последвано от опити за намаляването му чрез строги ограничения в хранителния режим, които на свой ред водят до стрес. Сатиете прекъсва този порочен кръг. Шафранът (Crosus Sativus) въздейства върху серотонина, който регулира емоциите и настроението. Така подпомага процеса на отслабване като контролира безразборното хранене, потиска чувството на глад, подобрява самочувствието.
Активна съставка - Satiereal®(Сатиереал) - патентована активна съставка със 100% натурален екстракт от шафран, извлечен от близалцето на шафрановия минзухар.
Съдържание в 1 табл. SATIETE: Пълнител: микрокристална целулоза; SATIEREAL®(САТИЕРЕАЛ) (30,17%,153,85 mg.): Екстракт от шафран (пълнител: микрокристална целулоза. Противослепващ агент: колоиден силициев двуокис, магнезиев стеарат. Без оцветител.
Този продукт съдържа следи от соя. Хранителна добавка на базата на екстракт от шафран. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене . Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на места, недостъпни за малки деца. Бременни жени и кърмачки следва да се консултират с лекар.
Начин на прием: По 1 таблетка дневно преди закуска или обяд. Едномесечна програма, без противопоказания.
Опаковка: 28 таблетки x 627,85 мг.
Производител - 3Chenes Laboratoires, Франция

Продуктът е добавен в каталога на четвъртък 21 април, 2016.

Copyright © ЕТ Стефан Баев