Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Хиалуронова киселина Буров

  • Продукт на: Bouroff EOOD

 Задайте въпрос 

20.40лв.

Добави към кошницата:
Хиалуроновата киселина е полизахарид в съединителната тъкан, включително и стави, връзки, сухожилия и кожа. Тя може да помогне за поддържане на флуида в ставите, подпомагащ смазването, което е необходимо за по-лесно придвижване. Хиалуроновата киселина допринася за хидратиране на кожата на лицето и цялото тяло и за поддържането на нормалното състояние на косата и ноктите. Действа благоприятно върху кожата, като я прави по-свежа, гладка и еластична. Подпомага дейността на костно - ставния апарат и хидратирането на ставите. Хиалуроновата киселина е получена чрез ферментация на микроорганизми. Тя е полизахарид и е основен компонент, който придава устойчивост и тонус на кожата и костите. В зряла възраст концентрацията и в тъканите започва да намалява и това предизвиква появата на бръчки и проблеми със ставите.
СЪСТАВ НА ЕДНА КАПСУЛА: Хиалуронова киселина (Hyaluronic acid) - 55 mg, антислепващ агент – магнезиев стеарат и малтодекстрин. Препоръчваната дневна доза от две капсули съдържа: Хиалуронова киселина (Hyaluronic acid) - 110 mg, антислепващ агент – магнезиев стеарат и малтодекстрин. Желиращ агент - желатин.
НАЧИН НА УПОТРЕБА: от 1 до 2 капсули дневно, след хранене.
Хранителната добавка не е подходяща за бременни, кърмачки, деца и при индивидуална непоносимост към съставните вещества.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Хранителната добавка да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
СЪХРАНЕНИЕ: на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца.
Най-добър до: виж маркировката.
ПРОИЗВЕДЕНО: в завод на „Ренифарма Оперейшън” – ООД,
с. Самораново, ул. „Стопански двор” за „Буров” – ЕООД
60 твърди желатинови капсули

Продуктът е добавен в каталога на вторник 19 април, 2016.

Copyright © ЕТ Стефан Баев