тел. 0898/430101

Производители

Партньори

Приятели

LYSI Omega 3 + Глюкозамин и хондроитин


43.00лв.

 Изчерпано 

  • Описание
  • Детайли
  • Ревюта
Перфектната комбинация от Омега-3 глюкозамин и хондроитин, подпомагаща регенерацията на хрущялите и намаляването на ревматични състояния. Омега-3 засилва ефектите на глюкозамин и хондроитин и е благоприятна за мозъка, зрението и сърцето. Формулата съдържа глюкозамин сулфат, хондроитин сулфат, витамин С и омега-3 мастни киселини, ЕРА и DHA. Глюкозаминът е необходим за хрущялните клетки на тялото, като способства подновяването на хрущяла. Хондроитинът се съдържа в ставния хрущял и се смята, че действа като блокер за катализатори, които разграждат хрущяла. Когато намалее количеството глюкозамин и хондроитин е възможна появата на остеоартрит, ревматизъм, сутрешна скованост, болка и умора. Глюкозаминът и хондроитинът са по-полезни за здравето на ставите ако се приемат заедно и не толкова когато се прилагат по отделно. Витамин С е необходим за образуването на колаген, един от основните строителни елементи на тялото. Капсулата омега-3 мастни киселини съдържа не по-малко от 30% от мастни киселини, предимно ЕРА и DHA.
Състав на 1 капсула ОМЕГА-3: 1 g рибено масло с 30% омега-3 мастни киселини: EPA и DHA, желатин, влагозадържащ агент (глицерин), вода, dl-α-токоферил ацетат (витамин Е).
Хранителна информация за 1 капсула Омега-3: Енергия 42,8 kJ/10,4 kcal; Мазнини 1 g, от които: Наситени 0,27 g; Мононенаситени 0,25 g; Полиненаситени 0,48 g, от тях: Омега-3 мастни киселини 0,335 g, EPА 0,160 g, DHA 0,100 g; Въглехидрати (в обвивката) 0,10 g; Протеини (в обвивката) 0,24 g; Витамин Е 2 mg (17% ПДД*)
Състав и хранителна информация за 2 таблетки ГЛЮКОЗАМИН/ ХОНДРОИТИН: Глюкозамин сулфат 1000 mg; Хондроитин сулфат 400 mg, пълнители (микрокристална целулоза, декстроза), аскорбинова киселина – витамин С 120 mg (150% ПДД*), стабилизатори (хипромелоза, хидроксипропилцелулоза, пропиленгликол), оцветители (титанов диоксид, железен оксид жълт), антислепващи агенти (силициев диоксид, магнезиев стеарат)
* Препоръчителна дневна доза
Препоръчителната дневна доза за възрастни: 1 капсула Омега-3 и 2 таблетки Глюкозамин.
Този продукт е хранителна добавка. Приемът на хранителни добавки не бива да замества разнообразната и балансирана храна или здравословния начин на живот. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на хладно, сухо място, без пряка слънчева светлина. Пазете далеч от погледа и достъпа на деца.
Опаковката съдържа 30 дневни дози.
  • Продукт на: LYSI hf. Iceland

Няма ревюта за продукта.  Бъдете първият, написал ревю.

Продуктът е добавен в каталога на 11 април понеделник, 2016.