Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

МаксМедика Коластра плюс 4 пробиотични щама

  • Продукт на: Maxmedica

 Задайте въпрос 

9.60лв.

 Изчерпано 
4 щама пробиотични бактерии - Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium Longum
Коластра от крава е напълно подходяща за консумация от човека - в действителност, тя съдържа до 20 пъти повече имунни фактори от човешката коластра. Тя съдържа буквално стотици елементи и съединения, които са от съществено значение за здравето. Помага за повишен имунитет, за здрави кости, мускули, стави, съдържа растежни фактори, профилактика срещу алергии и автоимунни заболявания, природен антибиотик - защита срещу вируси и бактерии, спомага за подобряване на мозъчната и функцията на черния дроб и помага за предотвратяване на загуба на паметта. Коластрата (първото майчино мляко) е богата на широкоспектърни имуностимулатори (37 естествени имунни фактора) и много растежни фактори. Пробиотиците (лакто и бифидобактерии унищожават стотиците вредни микроорганизми по целия стомашно-чревен тракт, спират тяхното развитие.
Препоръчителен дневен прием: За възрастни - по 2 капсули на ден преди хранене, приети с 200 ml течност; За деца от 2 до 12 г. - по 1 капсула на ден, половин час преди хранене, приета с вода или разтворена в течност. Продуктът не е противопоказен за диабетици.
Състав на активните вещества в 1 капсула: Говежда коластра (Bovine Colostrum) - 300 mg
При проява на нежелани реакции, употребата на продукта трябва да се прекрати. Да не се употребява от бременни жени, кърмачки и деца до 2-годишна възраст. Да не се приема от хора, които имат непоносимост към лактоза! Да не се превишава препоръчителната дневна доза от 2 капсули! Не е заместител на разнообразното хранене! Да се съхранява на места, недостъпни за малки деца! Продуктът съдържа лактоза!
Опаковка: 20 капсули
Производител: "Максмедика" ООД, България

Продуктът е добавен в каталога на петък 01 април, 2016.

Copyright © ЕТ Стефан Баев