тел. 0898/430101

Производители

Партньори

Приятели

Нони Dr. Green


17.90лв.

Добави към кошницата:


  • Описание
  • Детайли
  • Ревюта
Noni е лекарствено растение, което е било традиционно използвано от местните жители на Полинезия впродължение на повече от 2000 години. Знае се, че това растение е с огромна хранителна стойност, антиоксидантни свойства и широка гама от приложения за здравето. Подпомага поддържането на правилното храносмилане, дихателната и имунната система, здравето на ставите и мобилността, женската полова система.
Химичен състав: Нони има голямо разнообразие от активни съединения, в рамките на които ние, алкалоиди (proxeronina), ензими (proxeroninasa, бромелаин), антрахинонови (damnacanthal, нито damnacanthal, ализариново Morinda диол, Morinda, morindona), фитостероли (бета-ситостерол), пираните cumarinas (escopoletina), терпени, полизахариди, гликозиди, органични киселини, аминокиселини, витамини и минерали.
Състав на една капсула: НОНИ на прах (Morinda Citrifolia)......... 500 мг
Доза за дневен прием: Възрастни и деца над 7 години – Взема се по 1 капсула два пъти дневно с храна.
ЗАБЕЛЕЖКА: Хранителна добавка. Да не се превишава препоръчителната дневна доза от 2 капсули! Продуктът не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на места, недостъпни за малки деца! Бременни или кърмещи жени трябва да се консултират със своя лекар преди да приемате тази добавка.
60 капсули
  • Продукт на: Dr.Green Valley Cottage

Няма ревюта за продукта.  Бъдете първият, написал ревю.

Продуктът е добавен в каталога на 18 март петък, 2016.