Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Сироп L- карнитин с ананас Панацея 2001

  • Продукт на: Panacea 2001

 Задайте въпрос 

15.60лв.

Добави към кошницата:
Л - Карнитин е аминокиселина, която подпомага растежа и развитието, изгарянето на мазнините, повишаването на енергията и подобряването на устойчивостта към мускулната умора.
L-Carnitine в съчетание с високомазнинна нисковъглехидратна диета спомага да се намали чувството на глад и слабост, играе важна роля в метаболизма и стимулира загубата на тегло, тъй като подпомага транспортирането на мазнини към митохондриите, където те се изгарят за енергия.
Клинични изследвания показват, че L-карнитин подпомага спортните постижения и издръжливост. Чрез по-голямото превръщане на мазнини в енергия в тялото намалява изчерпването на мускулния гликоген. Това в съчетание с намаляване на натрупването на млечна киселина в мускулите може да удължи физическия капацитет.
Най-големите депа с L-карнитин могат да бъдат намерени в сърцето и скелетните мускули. Важни хранителни източници на L - Carnitine са червеното месо (овче или агнешко). Оттам идва и името му, което произлиза от латинската дума за месо ("carnis"). Домашните птици имат сравнително ниско съдържание, а вегетариански храни съдържат много малко карнитин.
Препоръчителна дневна доза: 20 мл (съдържа 1000 mg L-карнитин). Приема се преди активен спорт, физическа дейност или вечер преди сън.
Внимание: Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
400мл сироп с бързо действие, без захар

Продуктът е добавен в каталога на четвъртък 17 март, 2016.

Copyright © ЕТ Стефан Баев