тел. 052/379593; 0898/430101

Производители

Партньори

Приятели

Максмедика Гинко Билоба и Магнезий 30+10


10.50лв.

Добави към кошницата:


  • Описание
  • Детайли
  • Ревюта
Гинко Билоба допринася за забавяне процесите на стареене, за поддържане на зрението и слуха, кръвооросяването на мозъка, паметта и концентрацията, подпомага мозъчната активност.
Магнезият допринася за нормалното функциониране на нервната и мускулната система, за поддържането на нормална психична функция. При недостиг на магнезий в организма се проявява чувство на отпадналост и умора.
Препоръчителен дневен прием: 2 капсули преди или след хранене. Продуктът е безопасен и подходящ за продължителна употреба. Продуктът не е противопоказен за диабетици. Продуктът е безопасен и подходящ за продължителна употреба.
Противопоказания: При свръхчувствителност към някоя от съставките. При проява на нежелани реакции, употребата на продукта трябва да се прекрати.
Състав на активните вещества в 1 капсула: Сух екстракт от Гинко Билоба (Ginkgo Biloba L.) - 30 mg; Магнезиев оксид (Magnesium Oxyde) - 50 mg
Не съдържа глутен! Помощни вещества: магнезиев стеарат, малто декстрин.
Хранителна добавка. Да не се превишава препоръчителната дневна доза от 2 капсули! Продуктът не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на места, недостъпни за малки деца! Да не се употребява от бременни жени, кърмачки и деца до 18 годишна възраст.
30 +10 подарък капсули Х 250 mg
Производител: "Максмедика" ООД
  • Продукт на: Maxmedica

Няма ревюта за продукта.  Бъдете първият, написал ревю.

Продуктът е добавен в каталога на 16 март сряда, 2016.