Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

911 Ногтимицин крем за нокти

  • Продукт на: ТВИНС ТЭК-РОССИЯ

 Задайте въпрос 

14.10лв.

 Изчерпано 
Козметичен крем "Nogtimitsin®" се използва при потъмнели, удебелени и чупливи нокти за омекотяване и безболезнено отстраняване на засегнатата от гъбички част на ноктите.
Инструкции за ползване: Нанася се само върху засегната част, като се избягва засягането на здрава тъкан.
Накиснете краката предварително в топъл разтвор на вода, сапун и сода. Препоръчва да се използва по 1 супена лъжица сода на литър вода. Ако се прави за ръце е достатъчна 1 чаена лъжичка за същото количество течност. След накисването, подсушете ноктите. След това залепете пластир на кожата около ноктите. Нанася се плътен слой от крема, след което плътно залепете лепенка върху него. Превръзката престоява 3-4 дни, след което горният слой на нокътя трябва да се премахне и дезинфекцира. След сваляне на превръзката нокътя отново изисква да се накисне, след което горния слой да се отстрани внимателно с ножици за нокти. За пълно възстановяване на ноктите описаната по-горе процедура, е желателно да се повтаря няколко пъти до пълното отстраняване на засегнатата част на нокътя.
Противопоказания: индивидуална непоносимост към някой от съставките, открити рани.
Съхранение: при температура 5 ° до 25 ° C.
Състав: карбамид, вода, емулсия на восък, царевично масло, глицерил моностеарат, PEG-40 хидрогенирано рициново масло, пропилен гликол, стеаринова киселина, салицилова киселина, пчелен восък, масло от каджепут (Melaleuca cajeputi), лавандулово масло, ментово масло, метилизотиазолинон, етилен гликол.
Предупреждения: Не използвайте при непоносимост към някоя от съставките, открити рани.
Опаковка: 30 мл.

Продуктът е добавен в каталога на понеделник 14 март, 2016.

Copyright © ЕТ Стефан Баев